Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jsem to neviděl, ale je to v plánu...

0 0
možnosti
Foto

Určitě to není tak špatný film, jak by se podle některých komentářů mohlo zdát.

1 0
možnosti
Foto

Nadějný český sci-fi film jsem očekával s nadějemi. Nějak se nenaplnily. Obnovovací téma bylo pojednáno ve více filmech, takže nic nového. Splašená vyšetřovatelka, která drmolí a polyká slova (chtělo to titulky) ostatní herecké výkony zapomenutelné, s výjimkou Hádka.

Na rekvizitách je vidět, že na filmu se pracovalo 9 let, takže něco vypadá jako z nedávné minulosti, něco zase jak dopředu o 50 let.

Geniální ovšem byl Frankensteinův oživovací stroj (jen se nevznesl ke stropu, škoda). Ale oživenec nějak začal mluvit svahilsky.

Atmosféra pošmourná, kulisy (stavby?) úsporné a matné.

Mám rád sci-fi, mysteriózní thrillery, kriminální dramata i psychologické zápletky. Ale u všeho musím mít dojem, že to je doopravdy, musí mě to vtáhnout do prostředí a děje.

Tak snad příště.

0 2
možnosti
Foto

Určitě má své chyby, ovšem vzhledem k východoevropské provenienci to dopadlo opravdu dobře

1 0
možnosti
PD

Film byl prezentován jako český ukaz desetiletí, a já to nadšení moc nesdilim. Námět stejný, který se v tomto žánru opakuje pořád dokola. Stejná klišé...nezvladatelná policistka, která si jede svůj sólo zavod proti nadřízeným, padouch šéf firmy a proti zneuznaný vědec, samozřejmě zkorumpovaný agent. Pokud se oprostime od toho, ze jde o scifi, tak nelogicky působí zasazení deje do r. 2041. Kdyby to natocili před 20 roky, budiž, ale za 20 let se opravdu takovy technologický posun nedá očekávat ani ve filmu. Pro českého diváka si myslím, že je poněkud prehadkovano. Naopak plus je obsazení ženské hlavní role. Film jsem dokoukal víceméně ze zvědavosti, ale znovu už se k němu asi vracet nebudu

5 0
možnosti
Foto

Většina poznámek je vcelku trefná, nicméně spousta kvalitního obsahu se skrývá v podtextu, což se často u konkurence nepodaří

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 7,57
  • Průměrná čtenost 141x
Dobrý den, zde najdete recenze na nové a klasické filmy. Díky tomu zjistíte, co stojí za pozornost a co by byla pouze ztráta času. Jako bonus zde najdete i obsazení z pohledu použitých automobilů.